Wist je dat…

…ik deelneem aan twee gespecialiseerde stemkwaliteitskringen?

Kwaliteitskringen zijn binnen de logopedie een bekend fenomeen. Zij bestaan uit ongeveer 15 logoepdisten die 4 tot 6 keer per jaar bij elkaar komen. Kwaliteitskringen hebben als doel het verbeteren van de kwaliteit van ons werk, dus bij iedere bijeenkomst wordt er een thema uit ons werk besproken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het implementeren van richtlijnen, maar ook het invoeren van recente inzichten, casuistiek en korte verbeter cyclussen komen aan bod.

In 2016 ben ik mijn eigen gespecialiseerde stemkring gestart (Stemkring Eindhoven), omdat ik nog meer gespecialiseerde kennis en vaardigheden wilde vergaren en wilde overleggen met gelijkgestemde collega’s. Sindsdien ben ik ook nog bij een andere stemkring gegaan (Stemkring Nederland), omdat ik graag een groot netwerk heb en ik nou eenmaal ontzettend houd van alles wat te maken heeft met adem-, stem- en keelklachten.

Dit jaar heeft voor mijn stemkring, Stemkring Eindhoven, in het teken gestaan van profilering. We zijn gaan brainstormen over hoe we ons prachtige beroep beter voor het voetlicht kunnen doen treden en we hebben hiervoor concrete plannen gemaakt. Het eerste gevolg hiervan is een instagrampagina waar we iedere maandag een bericht delen dat te maken heeft met ons werk. Wil je eens kijken wat we allemaal al hebben geschreven? Je vindt ons op Instagram als @stemkringeindhoven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: