Informatie

Voor de meeste (maar helaas niet alle) zorgverzekeraars geldt momenteel dat logopedie direct toegankelijk is. Om alles bij de eerste afspraak sneller te laten verlopen en onnodige kosten te voorkomen is het echter wel belangrijk dat je een verwijzing hebt van een huisarts of KNO-arts.

Aanmelden

​Aanmelden kan per telefoon, met een email of via de contactpagina op deze website. Als je jezelf aanmeldt voor logopedie zal worden gevraagd wat de klacht is. Zolang er geen wachtlijst is kan er meteen een afspraak worden gemaakt voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

​​Eerste afspraak

​De eerste afspraak is bedoeld als kennismakingsgesprek. Tijdens deze afspraak gaan we bespreken wat de reden is dat je je hebt aangemeld, welke hulp je graag wilt en wat voor jou je gewenste resultaat is. We zullen bespreken welke informatie van belang is voor het behalen van je doel en we zullen een plan maken voor het vervolg.

​Wat moet ik meenemen?

​Bij de eerste afspraak mag je de volgende dingen meenemen:

  • verwijsbrief (indien aanwezig)
  • pasje van je zorgverzekering
  • geldig legitimatiebewijs

​​Betaling

Je hebt de mogelijkheid om de betaling via de verzekeraar te laten lopen of zelf te betalen. Houd er rekening mee dat voor iedereen van 18 jaar en ouder het eigen risico geldt. Op de website van je verzekeraar kun je vinden of ik een contract heb afgesloten met jouw zorgverzekeraar.

Heb je een andere zorgverzekeraar of wil je liever zelf betalen? Dan krijg je per maand een rekening van de behandelingen van die maand. Hieronder kun je zien welk tarief ik hanteer:

​Reguliere behandeling (30 minuten)€ 49,50
Lange behandeling (45 minuten)€ 66,00
Vocal Scan€ 46, 50
Vocal Scan Plus€ 93,00
Strippenkaart: Betaal 9 behandelingen en krijg 1 behandeling gratis!€ 445,50
Strottenhoofdmassage per sessie€ 49,50
BARS-behandeling per sessie€ 49,50
Prijslijst 2023

KvK nummer 64878929 | BTW-id: NL001739772B59 | F. van Eijck-Leermakers, KP-nummer 39908278891